Om lastbilchaufføren (der har lagt landevejen på hylden)

I forbindelse med mit arbejde med teaterproduktioner gik det hurtigt op for mig, at det ville være en fordel, at få et stort kørekort.

Det ville sikkert give mig mulighed for nogle interessante opgaver og spændende og sjove jobs.

Jeg tog lastbilkørekortet på AMU i Skive og senere hængerkort på AMU i Esbjerg.

Jeg har været langt omkring:

Jeg har kørt skraldebil for Marius Pedersen og for Meldgaard, jeg har kørt med levende fisk for Freja Forellen, jeg har kørt til Düsseldorff med et trækfuld brevduer der selv skulle finde hjem igen og jeg har også kørt Jylland og Fyn tyndt med Continental dæk og potteplantepotter. Jeg har kørt med tonsvis af lyd og lysudstur til koncerter og teaterforestillinger.

Da en kulturminister på et tidspunkt begyndte at spare på provinsen og koncentrere tilskud til kultur i hovedstadsområdet var der desværre en kraftig nedgang i lydjobs i kulturen.

Da jeg samtidig havde fundet min Lise, så det var blevet tid at slå sig til ro, slå rødder, og blive på ét sted.

Indtil april 2017 havde jeg fuldtidsjob hos DSV Road A/S, og kørte lastbil hver nat. Opgaven var pakkedistribution for en af Europas største el-grossister. Derudover var jeg pladsformand for chaufførgruppen.

Den oprindelige idé om, at der var arbejde at få som “trucker” blot man har de rigtige papirer, har vist sig at holde stik.

2018 blev året for endnu en stort skifte.

Tanken om et syv-til-4-job dukkede oftere og oftere op, så det var tid til jobsøgning. Nu er jeg lagerarbeder/truckfører. Indendøre. 7-15.30 og kan cykle på arbejde…

…se mere på siden med mit CV.